Gastenboek

Laat gerust een bericht achter in ons gastenboek. Overigens wordt het e-mailadres dat u daarbij invult niet op deze website gepubliceerd. We horen graag van u!

Schrijf een reactie

Reactie door Anjo Hilhorst | 18-02-2019

Wij willen graag onze waardering uitspreken voor de wijze van ondersteuning na het overlijden en bij de begrafenis van onze oom J.J.Bakker.
Met name dihr. Wim Meeessen hartelijk dank.
Er werd heel goed met ons meegedacht
De adviezen waren prima en dit heeft het afscheid voor ons als familie Bakker heel mooi gemaakt.
Ondanks het afscheid kunnen we terugkijken op een mooie dag.
Heel hartelijk dank hiervoor.

Reactie door John van der Haijden | 23-01-2019

Uitvaart vaan mijn moeder verzorgt, prima geregeld en niks werd opgedrongen , ze hebben tevens rekening gehouden met het budget dat financieel niet zo ruim was en er desondanks toch een mooi verzorgde dienst van gemaakt.

Wilfred en Patricia en Lucie bedankt voor alle goede zorg.

John en Jet van der Haijden .

Reactie door M.C.A. Theunissen | 31-03-2018

Beste familie van den Hout, gaarne willen we jullie enorm bedanken voor het organiseren en begeleiden van de mooie uitvaart van onze lieve moeder. Dankzij jullie persoonlijke begeleiding werd het een mooie uitvaart die ons voor altijd zal bijblijven. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Nogmaals hartelijk dank, familie Theunissen.

Reactie door Marcel Theunissen | 30-03-2018

Beste Wilfred, Patricia en Miriam,

Wij willen jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de zeer goede begeleiding bij het overlijden van onze moeder. Alles was super geregeld vanaf het eerste moment tot en met het laatste moment. Niks was jullie te veel en ook Iris verdient zeker complimenten. Jullie hebben waargemaakt wat ons vantevoren door kennissen was verteld.

Marcel en Willy Theunissen.

Reactie door hlf viehoff | 17-03-2018

Beste fam. van den Hout,

wij wilden jullie namens mijn gezin en familie nogmaals bedanken voor het perfect organiseren van mijn man zijn begrafenis. Het is ondanks deze droevige dag, een gedenkwaardige mis en crematie geworden mede dankzij jullie hulp en het openstaan en meedenken met onze wensen. Hartelijk bedankt. fam. Viehoff

Uitvaartcentrum van den Hout
is aangesloten bij
Keurmerk Persoonlijke Uitvaart