Gastenboek

Laat gerust een bericht achter in ons gastenboek. Overigens wordt het e-mailadres dat u daarbij invult niet op deze website gepubliceerd. We horen graag van u!

Schrijf een reactie

Reactie door Nicolle Simons | 06-02-2017

Lieve mensen,

Hartelijk dank voor alle goede zorgen, die we van jullie mochten ontvangen bij het overlijden van Ron. Alles was super geregeld en we hebben een prachtige dienst gehad. Wim, hartelijk dank dat je de uitvaart zo super geleid hebt, met zo'n grote groep mensen!
Dank je wel voor alles.
Nicolle en Jordi Simons

Reactie door Iris Vrancken | 02-01-2017

Beste Wim en Patricia

Wij willen jullie nog bedanken voor de begeleiding en hulp die wij van jullie hebben gekregen met het overlijden van onze ouders. Alles volgde elkaar zo snel op, dat het fijn was om op jullie terug te kunnen vallen. De uitvaarten zijn volgens de wensen van onze ouders verlopen. Dank daarvoor.

Iris en Ivo Vrancken

Reactie door Harrie en Marian Vinken | 01-01-2017

Beste Patricia, Wilfred en Miriam

Wij willen jullie graag bedanken voor de fantastisch fijne begeleiding bij het overlijden van onze oom, ome Joep. Het is hartverwarmend om zoveel liefde en aandacht te krijgen voor een hele kleine uitvaart. Alle regelingen werden perfect uitgevoerd, de aula was mooi en de bloemen vers en fleurig. Ome Joep was mooi verzorgd en heeft een uitvaart gekregen waar hij beslist helemaal tevreden zou zijn. Nogmaals hartelijk dank voor de mooie uitvaart.

Met vriendelijke groet

Harrie en Marian Vinken

Reactie door Fem Hans | 27-10-2016

Dank je wel Patricia, Luce, Ruud, Wim voor de lieve warme zorgen en fijne begeleiding door jullie mij een mijn mamma gegeven hebben. Jullie zijn een top team! Lieve warme mensen die door jullie hulp mij de zorgen rondom het regelen van de uitvaart hebben verlicht. Dank jullie wel.

Reactie door Marianne Vinken | 21-10-2016

Beste Wilfried,Patricia en Luce, langs deze weg wil ik jullie nogmaals danken voor super goede begeleiding van mijn vaders laatste reis, maar ook naar alle familie toe, het er steeds opnieuw weer zijn om vragen te beantwoorden of zaken te regelen rondom het overlijden van mijn pa, zeer fransgezind en aldaar zijn laatste dagen doorgebracht in zijn geliefde bretagne. Chapeau....