Gastenboek

Laat gerust een bericht achter in ons gastenboek. Overigens wordt het e-mailadres dat u daarbij invult niet op deze website gepubliceerd. We horen graag van u!

Schrijf een reactie

Reactie door M.C.A. Theunissen | 31-03-2018

Beste familie van den Hout, gaarne willen we jullie enorm bedanken voor het organiseren en begeleiden van de mooie uitvaart van onze lieve moeder. Dankzij jullie persoonlijke begeleiding werd het een mooie uitvaart die ons voor altijd zal bijblijven. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Nogmaals hartelijk dank, familie Theunissen.

Reactie door Marcel Theunissen | 30-03-2018

Beste Wilfred, Patricia en Miriam,

Wij willen jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de zeer goede begeleiding bij het overlijden van onze moeder. Alles was super geregeld vanaf het eerste moment tot en met het laatste moment. Niks was jullie te veel en ook Iris verdient zeker complimenten. Jullie hebben waargemaakt wat ons vantevoren door kennissen was verteld.

Marcel en Willy Theunissen.

Reactie door hlf viehoff | 17-03-2018

Beste fam. van den Hout,

wij wilden jullie namens mijn gezin en familie nogmaals bedanken voor het perfect organiseren van mijn man zijn begrafenis. Het is ondanks deze droevige dag, een gedenkwaardige mis en crematie geworden mede dankzij jullie hulp en het openstaan en meedenken met onze wensen. Hartelijk bedankt. fam. Viehoff

Reactie door John Huysmans | 11-01-2018

Proficiat met het verworven Keurmerk Persoonlijke Uitvaart, jullie hebben het zeer zeker verdiend in alle opzichten zowel voor de verzorging van uitvaarten als ook voor jullie persoonlijkheid.

Met vriendelijke groeten.

John Huysmans.

Reactie door Desiree Leny Kalenka | 11-01-2018

Lieve Patricia en medewerkers,
Nogmaals onze grote dank voor het verzorgen van het afscheid van pap/echtgenoot.
Bij jullie voelden we ons meteen op het gemak.
Fijn dat we onze eigen invulling konden geven in de afscheidsbijeenkomst.
Deze was zo liefdevol geregeld in jullie aula, het was een
'mooi 'afscheid.
Alles was zo ontspannen en perfect verzorgd.
Zelfs de As werd aan huis gebracht zodat we alles samen konden afsluiten.
Door deze liefdevolle verzorging van jullie heeft het afscheid van pap/echtgenoot een warm plaatsje in ons hart gekregen.
Dank voor alles, liefs Leny, Desiree, Harry

Uitvaartcentrum van den Hout
is aangesloten bij
Keurmerk Persoonlijke Uitvaart